NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Beveiliging

Tips om uw huis te beschermen tegen diefstal

2 Minuten lezen
inbraak bescherming

Beter voorzichtig nu, dan veel spijt achteraf.
Ondanks de Corona crisis willen toch veel mensen op vakantie. Vakantie is waar ze het hele jaar naar uitkijken, maar het is helaas ook de periode waarin de meeste diefstallen plaatsvinden. In deze blog wil ik daarom enkele handige tips geven om de kans op diefstal te verkleinen. Verder kan slotenmaker in Bergschenhoek de diensten bieden om thuis voor een optimale veiligheid te zorgen.

Vermijd social media

Mijn ouders hebben mij altijd verteld dat ik geen foto’s moest plaatsten als we op vakantie zijn. Inbrekers kijken ook naar Facebook en andere social media platformen en gebruiken dat soort informatie om hun slachtoffers zorgvuldig uit te kiezen. Als je terug bent gekomen van je vakantie kun je altijd nog foto’s posten op social media en je mooie herinneringen van de vakantie delen met vrienden en kennissen. 

Laat dieven weten dat je voorbereid bent

Als een dief een bordje ziet waarop staat dat je voorbereid bent op eventuele diefstal, zal die wellicht geen risico willen lopen. Een bordje kan bijvoorbeeld zijn van een grote waakhond en deze hoef je dus niet eens te hebben. De gedachte alleen al zal de inbreker flink afschrikken. Een andere optie is een bordje met daarop een camera, dan weet de dief dat hij op camera kan komen bij inbraak. Dit zijn waarschuwingen die inbrekers liever willen vermijden. Op https://slotenmakersinleiden.nl/slotenmaker-oegstgeest/ kan je alle diensten vinden om je waardevolle bezittingen te beschermen.

Extra sloten voor de zekerheid

Ga je in de avond naar bed, zorg er dan voor dat je alles goed afsluit. Alle deuren goed afsluiten en op de benedenverdiepingen geen ramen open laten. Je wilt het inbrekers zo moeilijk mogelijk maken. Het kopen van extra beveiliging sloten voor uw woning is een handige manier om dit te bewerkstelligen. U kunt beter gaan voor sloten met een keurmerk, want deze getest en beschermen uw woning veel beter tegen inbraak dan bijvoorbeeld ouderwetse sloten. Dit zijn veiligheidssloten die het zeer lastig maken om gekraakt te worden.

Maak het inbrekers zo moeilijk mogelijk

Inbrekers worden steeds sluwer en sluwer, zelfs bij extreem goed beschermde woningen wordt wel eens ingebroken. Toch doet u er goed aan om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken. Gaat u op vakantie laat dit dan niet weten op de social media en gebruik een waarschuwingsbord om inbrekers af te schrikken. In mijn ogen is de beste manier om uw huis te beschermen tegen inbraken, toch het kopen van extra sloten. Goede sloten met een keurmerk, dit zijn echte veiligheidssloten, die het inbrekers zo moeilijk mogen maken. Hopelijk heb je wat gehad aan de tips in deze blog en zal je nooit te maken krijgen met inbraakpogingen.

Gerelateerde berichten
Beveiliging

Omgaan met een inbraak: Hoe om te gaan met de emotionele impact

6 Minuten lezen
De emotionele impact van een inbraak kan overweldigend zijn. Van de schok van de eerste ontdekking tot het aanhoudende gevoel van schending…
Beveiliging

Vier goede tips tegen inbraakdiefstal

2 Minuten lezen
Woninginbraak gebeurt helaas nog steeds vaak in Nederland en je moet goede voorzorgsmaatregelen nemen wil je niet kwetsbaar zijn voor de sluwe…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *