NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

Tips activiteiten Noordwijk

1 Minuten lezen

Er zijn genoeg bezienswaardigheden in en rondom Noordwijk. In dit artikel worden een paar mooie bezienswaardigheden aan u voorgelegd. Naast de goede locatie is Noordwijk een erg vrolijke en energieke stad. Er is ook genoeg te beleven voor zowel jong als oud. Vervelen is een ding wat je in ieder geval niet zult doen in Noordwijk. 

Golden Tulip te Leiden en Noordwijk

Bent u van plan om een dagje weg te gaan naar Noordwijk of wilt u zelfs een lekker lang weekend erop uit in Leiden? Geen probleem, boek dan een prachtige kamer bij Hotel Golden Tulip Leiden. Zo krijg je heerlijk vakantie gevoel en zult u de beste service ervaren. Het andere hotel in Noordwijk heeft een perfecte locatie aan zee zorgt er ook nog eens voor dat u lekker tot rust kan komen. Daarnaast kan het ook ideaal gebruikt worden voor zakelijke vergaderingen. Met uitzicht op zee zullen uw partners direct onder de indruk zijn. Voordat u erop uit gaat is het wel fijn om ergens te kunnen verblijven. Het Golden Tulip hotel is de beste tip die we kunnen geven. 

Museum Naturalis

Een belangrijke tip die we je absoluut mee willen geven is om langs te gaan bij Naturalis. Dit is een prachtig, uniek museum waarbij de prehistorische natuur centraal staat. Het is in Leiden te vinden en dus ideaal bereikbaar vanaf Noordwijk. Binnen een paar minuutjes ben je er. Ook met het openbaar vervoer is het goed te bereiken. Dit museum is geschikt voor jong en oud en is de perfect bezigheid. Naast dat het ontzettend informatief is, kan je er ook veel activiteiten doen. Je zult je ogen uitkijken in dit museum. Van meters lange botstructuren van echte dinosauriërs tot aan de meest bizarre plantensoorten. Alles wat met de prehistorie te maken heeft zal je hier vinden.  

Keukenhof

Naast Naturalis zijn er nog meer unieke bezichtigingen die u kunt doen. De Keukenhof mag uiteraard niet ontbreken. Volgens sommige mensen het mooiste plekje op aarde. Dit is ook niet zo gek. Er komen elk jaar miljoenen toeristen naar Nederland, speciaal voor de Keukenhof. In de lente zult u uw ogen uitkijken. De mooiste bloemen zijn hier te vinden. Er is meer dan 30 hectare aan bloemen en daarnaast zijn er bloemenshows en unieke kunstwerken. Dit mag u niet missen natuurlijk.

Gerelateerde berichten
Slapen

Wat zijn echte kwaliteitsbedden?

2 Minuten lezen
Echte kwaliteitsbedden hebben een aantal kenmerken die ze onderscheiden van goedkopere of minder hoogwaardige bedden. Hier zijn enkele eigenschappen van een echt…
Slapen

Vijf gevolgen van slecht slapen

2 Minuten lezen
Met het verkeerde been uit bed gestapt?Een slechte humeur is één van de vele gevolgen die een slechte nachtrust kan veroorzaken. Met…
Slapen

Goedkope boxspring

2 Minuten lezen
Bent u op zoek naar een goedkope boxspring, maar bent u bang dat de kwaliteit hierdoor minder is? Daar is geen reden…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *