NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Vastgoed

3 handige verhuistips

1 Minuten lezen

Heb je net een nieuwe huis gekocht? Dan komt die stressvolle periode er weer aan: verhuizen. De meeste mensen zitten hier toch een beetje tegen op. Het neemt veel tijd in beslag en zorgt vaak voor stress en frustraties. Dit komt meestal door het feit dat mensen geen plan van aanpak hebben. Een goede voorbereiding helpt al heel erg. Je maakt een plan van aanpak en zoekt wat informatie op. Handige tips van Budget Verhuisservice bijvoorbeeld zoals in dit artikel. Hieronder volgen een paar handige tips waardoor het verhuizen een stuk makkelijker zal gaan. Om alle stress te voorkomen kun je ook Budget Verhuisservice.

Wil men huizen laten beheren? Dan kan Vt2000 Utrecht van dienst zijn. Met administratieve, financiƫle en onderhoudsdiensten kan men tijdelijk of voor lange duur het werk over laten nemen.

Tip 1: Voorkom te zware dozen

Een belangrijke tip om te onthouden is om al je spullen gelijk te verdelen over de verhuisdozen. Vaak stoppen mensen te veel in een doos en wordt deze te zwaar. Zorg dat het gewicht beter wordt verdeeld. Verhuisdozen niet altijd zo sterk, vooral niet als je goedkope hebt gehuurd. Volg deze tip zodat je spullen straks niet op straat liggen nadat de onderkant van je doos eruit is gescheurd. Op deze manier voorkom je dat spullen beschadigen en hoef je zelf ook minder zware dozen te tillen, wat weer beter voor je rug is.

Tip 2: Kleding

Kleding verhuizen wordt vaak onderschat. Er is vaak veel meer kleding dan je van te voren dacht en neemt behoorlijk wat ruimte in beslag. Een handige tip is om al je kleding in vuilniszakken te doen, met de haakjes er nog aan als dit het geval is. Zo kan je jouw kleding ook weer op dezelfde manier terughangen. Vuilniszakken gebruiken is handig omdat je dan meer dozen overhoudt voor zwaardere spullen. Vuilniszakken zijn dus een goedkoper alternatief. 

Tip 3: Begin op tijd

En tot slot een hele simpele maar toch belangrijke tip : begin op tijd! Je hebt dan ook tijd om andere werkzaamheden te verrichten zoals het leggen van een parketvloer of het schuren van de planken met een schuurgaas schijf nu de woning toch leeg is. Vaak stellen mensen het inpakken uit tot het laatste moment en dit zorgt weer voor extra stress. Begin op tijd zodat het voor jezelf ook overzichtelijker wordt.

Gerelateerde berichten
Vastgoed

De voordelen van kopen en huren op een rij

2 Minuten lezen
Het zal voor altijd een hele lastige keuzen in een persoons leven zijn. Ga je voor het kopen van je eigen huis…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *