NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Tuin

De Wit Hekwerk voetbalkooi

2 Minuten lezen
voetbalkooi plaatsen

Mocht men een voetbalkooi willen aanleggen zet dan De Wit Hekwerk in. Er zijn verschillende soorten qua voetbalkooi die hun dienst kunnen doen als sportveld. Er zijn er die rondom een stukje gras geplaatst worden voor het gemak om ballen niet meer op te hoeven halen als een voetbal buiten het veld rolt. Een andere reden kan zijn wanneer zo’n hek om een pleintje wordt geplaatst in een woonbuurt om de overlast te verminderen en alsnog te zorgen voor een mogelijk voor sport en spel.

Een omsloten hekwerk in de vorm van een voetbalkooi kan verder nog diverse eigenschappen bezitten. Er zijn er bij die erg duurzaam zijn en vele klappen kunnen opvangen van de spelers en hun materiaal. Daarnaast zijn er opties om het uit te breiden voor andere sporten. En als laatst kan het worden aangepast om het geluid tot een minimum te beperken met speciale type hekken. Voor zo’n soort voetbalkooi kan men daarom heel goed terecht bij De Wit Hekwerk en hun vakmannen.

Omsloten hekwerk voor voetbal

Wil men een omsloten hekwerk voor voetbal dan kan men een voetbalkooi van De Wit Hekwerk krijgen. Deze kunnen hekken hebben die volgens het dubbelstaafmat principe worden opgebouwd. Deze zijn erg handig. Ze kunnen zowel gebruikt worden om in de hoogte een omgeving af te rasteren om ballen binnen te houden, maar ook om ongewensten buiten te houden die daar niet zomaar overheen kunnen klimmen.

Heb je liever een meer klassieke uitvoering van houten hekken? Dan kan je daarvoor de benodigde middelen aanschaffen om zelf een hek in elkaar te zetten. Je hebt er uiteraard houten palen en latten voor nodig. Maar daarnaast kunnen schuurdriehoeken, verf of lak ook van pas komen om het hekwerk voor de lange duur te behouden.

Zoekt men dus een manier om voetbalkooien te plaatsen die geheel omsloten zijn dan kan men daarvoor bij ons zijn. Deze kunnen ook met schuine wanden worden gebouwd. Een voetbalkooi kan op die wijze door De Wit Hekwerk worden neergezet volgens uw wens.

Stille hekken

Ook zijn er stille hekken te plaatsen rondom de voetbalkooi. Dat is ten zeerste aan te raden in een wijk waar er veel woningen zijn waar mensen wonen en slapen. Zo’n oplossing is een keuze wil men geen overlast veroorzaken als men gaat voetballen. Een hek om een voetbalkooi die geluiden van ballen dempt kan men bij De Wit Hekwerk krijgen.

Gerelateerde berichten
Tuin

Hoe kan ik de nadelen van een terrasoverkapping minimaliseren

2 Minuten lezen
Een terrasoverkapping biedt veel voordelen. Zo kun je langer buiten zitten en verhoog je de waarde van je woning, maar er zijn…
Tuin

GEP Regenwater voor een duurzaam huishouden

1 Minuten lezen
Tegenwoordig wil iedereen een duurzaam huishouden en dat kan door middel van GEP Regenwater. Het is natuurlijk niet voor de hand liggend…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *